Posted by : Sukanta Sarkar Friday, October 10, 2014

AppId is over the quota

At kunne se dit hjem fra hvor som helst og bekræfte, at alt er okay med dine egne øjne gør en enhed som $120 D-Link Pan & Tilt dag/nat netværkskamera synes yderst nyttigt. ( Samme model sælger i England for omkring £80 og i Australien for AU$ 200). D-links kamera med navnet uhåndterlig gør klogt i denne henseende. 640 x 480 opløsning ikke stor, men det er nok at se klart, hvad der foregår. Og evnen til at manuelt ser rundt i lokalet på afstand af panorering, vippe og zoome kameraet fungerede godt og kan hjælpe dig med at kontrollere alle kroge og hjørner.

Hvis du ikke kan holde dine øjne på dit hjem, men forvent ikke D-Link til at hjælpe. Bortset fra den levende visning lover kameraet funktioner, der skal gøre det muligt for det at fungere som en vagtpost, advarer dig, når der sker noget uventet. Desværre, meddelelserne video og lyd er besværlige, i bedste fald og helt ikke-fungerende i værste fald. Ingen af funktionerne til påvisning er pålidelige nok til faktisk hjælpe med sikkerhed, så du ønsker at kigge andre steder for at undvigende fred i sindet.

I første omgang, var jeg ganske håbefuld for D-Link Pan & Tilt Day/Night netværkskamera. Det tilbyder en lovende blanding af funktioner, især for sin pris, og uden månedlige gebyrer. Lignende gebyr-fri smart-home kameraer omfatter de $200, £190 påOnd Pro (endnu ikke tilgængelig i Australien, men konverterer til omkring AU$ 230); $200 os-bare Piper; $190, £160 Samsung Smart HD Pro (endnu ikke tilgængelig i Australien, men konverterer til omkring AU$ 215); og $130, £130, AU$ 170 Belkin NetCam HD +.

De dyrere kameraer alle tilbyde bedre opløsning end D-Link og bredere betragtningsvinkler hen til boot. Samsung, påOnd og Piper har en fuld 1080p billedet med 128-grad, 130-graders og 180 graders respektive felter synspunkt. Belkin har kun 720p med en 95-grad gennemsyn indfaldsvinkel, men D-links billede maxes ud på 640 x 480 med en 66-graders vandret betragtningsvinkel. Ved siden af Belkin kamera føler D-links smallere betragtningsvinkel især underwhelming.

screen-shot-2014-10-09-at-3-37-15-pm.pngKameraets billede er fint, hvis ikke stor. Andrew Gebhart/CNET

Men det gør op for den mindre betragtningsvinkel ved at tillade dig at dreje og vippe kameraet. Med night vision, en indbygget mikrofon (dog ikke to-vejs audio) og advarsler for både motion og lyden kommer D-Link tilbage til at være ret konkurrencedygtige på funktioner, især hvis du ikke føler behov for at overvåge dit hjem i high definition.

Til toppen det off, bragt D-Link deres dygtighed med Wi-Fi-routere på kameraet med en unik extender tilstand. Dette giver dig mulighed at fungere som en mini router og bringe signal til tidligere utilgængelig områder af dit hjem. Jeg var begejstret for denne funktion i særdeleshed, og troede, at hvis D-Link cam kunne fungere som en router og en effektiv sikkerhed kamera, $120 prispunkt ville gøre det en stjæle.

dlink-pan-and-tilt-day-night-network-camera-11.jpgEnkel, men elegant. Tyler Lizenby/CNET

Kameraet ser ud glat. En alle hvid base holder sorte afrundede linse shell. Det er ikke ligefrem upåfaldende, men jeg ville ikke kalde det aparte enten, og jeg har ikke noget imod at have det på min hylde. Du behøver ikke at bekymre dig om nogen fysisk konstruktion, kameraet kommer samlet komplet med et strømkabel, en Ethernet-ledning og enkel brugsanvisning. Boksen indeholder et beslag til at montere kameraet på en væg, så du kan oprette en optimal visningsvinkel.

At få det sat op på dit hjem Wi-Fi-netværk er en smule mere involveret, og kræver, at du bruger din Windows eller Mac computer. En "nul-konfiguration" side i manualen fortæller dig hvordan du springe over de fleste af trinene, hvis du også bruger en D-Link router. Jeg var, og få ikke det til at virke rigtigt. De mere komplekse trin er nødvendige i denne omstændighed kræver du at hente installationsprogrammet software og gøre nogle lys konfiguration. Bevist intet for skræmmende, men det er bestemt ikke Wink's "hold telefonen i nærheden af en sensor" tilgang hvor du er færdig i et par sekunder.

screen-shot-2014-09-16-at-10-22-32-am.pngIkke den nemmeste opsætning, men ikke så slemt. Screenshot af Andrew Gebhart/CNET

Jeg var mere end villige til at springe gennem et par tøndebånd i sættet op til løftet om ekstra Wi-Fi vifte ud over en smart sikkerhed kamera. Desværre, det gjorde ikke ende med at give meget af et løft.

For de mobile app bruger D-Link sin gamle myDLink Lite app, snarere end dens nye MyDLink hjem app, der debuterede med sin nye smart plug. Den nye app er meningen for at lade dig styre alle D-Link produkter på dit netværk, men for nogle grund, der ikke omfatter støtte til dette nye kamera.

Men først du skal få den op og køre på din computer, kan du derefter styre D-Link ved hjælp af enten myDLink Lite app eller hjemmesiden. Jeg begyndte at lege med sin panorering og vippe funktioner. Vifte af bevægelse imponeret mig, og jeg kunne med held at følge mine kollegaer omkring et værelse, lytte til deres samtaler og generelt krybe dem ud. Jeg mærke ikke rigtig manglen opløsning indtil jeg zoomet ind; standard definition kiggede skarp nok.

Med den digitale zoom, klarheden skræl væk og tingene bliver ligefrem sløret på fuld 4 x zoom. Selve kameraet zoom ikke, så funktionen bare gør det eksisterende billede større på computeren, og manglen definition skinner igennem.

screen-shot-2014-09-23-at-3-52-08-pm.pngDet zoomede billede var ikke så stor. Screenshot af Andrew Gebhart/CNET

Til enhver tid, kan du snap et billede fra kameraets synsvinkel, så du kan fange et særligt øjeblik eller en belastende. Bare ikke forvente zoom til at dukke op i snap. Fordi zoom ikke sker på selve kameraet, selv hvis du er computerens billede viser en stram visning af dit barn, at nå til en cookie jar, den gemte snapshot vil være tilbage på fuld unzoomed visning af køkkenet.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Labels

- Copyright © 2013 infocentre -Windows Offer- Powered by Blogger - Designed by OfferWala -